New York væg

 

Jeg synes altid man får samlet så mange brochurer, gratiskort, biletter osv.. Når man rejser (men jeg gemmer også ALT, når det er, så det kan godt være jeg er alene med den mening…) Men så begynd at samle de her ting, for de er faktisk en ret hyggelig form for souvenir, som på en eller anden særlig måde tilsammen opsummerer hele rejsen med alle dens højdepunkter. Det her er et tip til, hvordan man kan gøre brug af denne  souvenir.

En slags fotovæg kan man vel kalde det: forskellige visitkort, brochurer, go-cards osv. fra en ferie man har været på, hængt op på et lille stykke væg i mit køkken. Jeg kalder det min New York væg. Når jeg spiser morgenmad sidder jeg og kigger på denne væg, og bliver på den måde hver dag mindet om New York og min efterårsferie der med min søster og mor. Det er altså en ret positiv start på dagen! Det er ganske simpelt at kreere: lidt tape, evt. selvklæbende, postkort, go-cards og lignende, op på en lidt for tom væg, og så har man sin København/London/Paris/name en by – væg.

-Cecilie

 

One thought on “New York væg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s