Mal en væg

Hvis I trænger til forandring på hjemmefronten, så mal en væg. Maler man en væg, giver man et meget personligt udtryk til sin bolig.  Der skal bare en lille spand maling til. Det er en ok billig opgradering af boligen. 

Og så skal man selvfølgelig huske malertape, lineal, stige, pensel og den der rulle, som gør malingen mere jævn i det. Prikken over I’et eller kronen på værket, som man siger: skab en hvid ramme omkring det farvede felt, og hæng en hvid hylde midt på væggen, så skaber man det, man på designsprog kalder ”gnist”. Det fungerer ret godt i praksis, hvis jeg selv skal sige det! Man kan også skabe lidt gnist, hvis man nøjes med en hvid blomst, hvis man ikke kan overskue at hænge hylde op.

01d67b9196fb0129dead674e044ee141cb032c4fbf

-Cecilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s