Anbefaling: Rambla

Jeg kan utrolig godt li at spise ude, jeg gør det lidt for sjældent, men er så heldig at have en ven, som er lidt af en livsnyder. Han arbejder på en restaurant, der hedder Rambla, og han insisterede på at invitere mig ud at spise (det var han selvfølgelig totalt velkommen til)

Rambla er en virkelig lækker tapasrestaurant med super lækker indretning: I ved, et af de der steder, man godt kunne tænke sig bare at blive, og evt.. flytte ind lige nu!

Den ligger på Ørestaden, og er ikke lige til at kende, hvis man normalt ikke bevæger sig helt derud, men her er god Cava, lækker mad, god service, hvad mere kunne man tænke sig?

Min ven kender jo de gode vine, bobler og drikkevarer, så han valgte en flaske Cava til os. Jeg var pænt tilfreds med situationen allerede der.

Da jeg jo ikke er den store kødæder, fik vi serveret alle tapas, hvor man undgik dette: Vi fik til forret oliven, brød med gedeost og den uundgåelige kvædegele, som faktisk var ganske ok på trods af marmeladen. Det lækreste var dog den reje, I kan se på billedet med græskarmos og grønkålscrunch. Til dessert en mørk/hvid chokolademousse. MUMS for et måltid, kan klart anbefale det, det er helt klart rejsen værd!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s