Silkepapir og mit natbord

Jeg har det med at gemme al pænt brugt gavepapir, for man ved jo aldrig, hvornår det lige bliver brugbart i et kreaprojekt. Derfor havde jeg heldigvis noget meget fint pink og hvidt silkepapir i skuffen.

 

Og så syntes jeg min lejlighed trængte til lidt pynt af en eller anden art. Det blev silkeblomster til natbordet. Mit natbord er egentlig sådan en gammel retro-industri-stål-kiste og ikke rigtigt et bord, men hvor der er vilje… På mit natbord har jeg et stenfad med diverse smykker – en smykkebakke kan man også kalde det. Og han så lidt bleg ud, som han står der grå på grå. Silkeblomsterne er en fin måde at bringe lidt farve ind i billedet, og her er opskriften:

Til én blomst skal du bruge

  • Fire ark silkepapir i pæne farver
  • Lidt tråd, gerne pæn, for man kommer til at se den lidt tilsidst
  • Saks

Fremgangsmåde:

  • Læg papirerne i en stak i skiftende farverækkefølge
  • Fold den tæt, som du ville folde en servietvifte
  • Bind snoren om midten, så du får en vifte på hver side udfra midten
  • Riv nu, forsigtigt, alle lagene én efter én nedefter, så en blomst former sig
  • Tag tilsidst midten og sno den let, så det holder sammen på blomsten
  • Gentag til du ikke gider have flere silkeblomster

-Cecilie

One thought on “Silkepapir og mit natbord

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s