Kobber og perler

Jeg synes at et badeværelse skal være mindst ligeså smukt som resten af boligen: Det er for mig vigtigt, at der er kønne omgivelser, når man går i bad. Forestil jer et spaophold der oser af luksus og velvære, så forestil jer hvad der skal til for at man kan gøre bad-situationen til en velvære og selvforkælelse derhjemme. En del af det er altså et personligt og kønt badeværelse.

Da jeg købte min lejlighed trængte badeværelset til en seriøst akut kærlig hånd. Jeg er en – til tider – fattig studerende, og har selv betalt min lejlighed (ikke forældrekøb). Derfor havde jeg ikke råd til nye fliser ved overtagelsesdatoen. Jeg havde heller ikke overskud til at sætte mig ind i nye fliser-projektet. Så jeg valgte en anden løsning: Malede fliserne og indsatte personlighed i form af wallstickers, lækkert badeforhæng osv..

Det er ret vigtigt at ofre lidt penge på lækkert interiør til sit badeværelse, hvis badeværelset i sig selv ikke er super fantastisk spændende. Interiør er det, der præger badeværelsets facade og det, man lægger mærke til i forhold til fliserne.Så har man af en eller anden grund ikke oversku til nye fliser, er det her mindst ligeså godt.

Det er nu et år siden jeg lavede denne opgradering, og resultatet er jeg stadig meget glad for.

Jeg har gjort følgende:

Vask alt ned med grundrens efterfulgt af en omgang med eddikevand og slib fliserne med en slibemaskine. Når dette er gjort skal man lige vaske efter igen, så støv og snavs forsvinder.

Mal fliserne med grunder (efter anvisning på grunderen) Og når det er tørt og færdigt, skal man male med sin ønskede, vandfaste maling, her hvid. Det er en god ide at bruge en malerulle, jo mindre og tæt i vævet desto bedre. Dette giver fliserne et skindende look og man undgår de der malestrøg, en pensel giver.

Da alt var tørt og færdigmalet, påsatte jeg de runde, kobberfarvede wallstickers, som holder helt fint på et badeværelse selvom de også hænger i brusenichen.

Spejlet vist det, man kalder for den nemme løsning: Købt i Søstrene Grene til ingen penge og hængt på en tilfældig skrue, som sad i væggen i forvejen. Det fungerer helt fint føler jeg.

Badeforhæng og wallstickers fra ferm LIVING, som jeg er ret dedikeret til.

Prikken over i’et: At hænge perlehalskæder og armbånd (hjemmelavede) over et par af knagerne.

-Cecilie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s