Mega mussel – et gammelt chatol

Pimp et gammelt chatol og du får et meget personligt møbel!

Det her er et lidt gammelt projekt, men jeg synes det skulle have lov til at lufte vingerne her på bloggen. Jeg var på Krabbesholm højskole i mit sabbatår, hvor jeg blev fuldstændigt mættet med design.

Det er en virkelig god højskole, kønne omgivelser, inspirerende undervisning og 1000 fantastiske oplevelser, man ellers aldrig ville have kastet sig ud i, herunder designmesse i London. Nå tilbage til sagens kerne: Da jeg kom hjem efter et halvt år dér havde jeg den anden halvdel tilbage af mit sabbatår. Det gik med deltidsarbejde og uanede mængder hygge med veninderne. Og det var lidt af et kulturchok at komme hjem og pludselig ikke lave noget design relateret overhovedet – en kold tyrker egentligt. Men min geniale mor havde fået fingre i det her gamle chatol og bad mig gøre et eller andet ved det, for at det blev lidt funky og personligt at se på.

Jeg fik meget hurtigt ideen – at et gammelt møbel skulle pimpes med et gammelt mønster, så jeg søgte lidt på nettet og fandt nogle detaljerede billeder af musselmalet stel. Så gik jeg ud og købte blå og hvid lak + en tynd pensel.

IMG_0191.

Så overførte jeg billedet med blyant til chatollet og malede over med blå lak og hvid maling.

Så var alt godt igen, ingen kold tyrker alligevel.

-Cecilie

1380615_10202002696246872_1603736830_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s