Lækker, frisk guacamole

Det ultimative tilbehør til mexicansk mad, eller mad generelt… Jeg elsker avocado, og føler, at det kan optimere ethvert måltid (næsten). Og så er det sundt med avocado, de der sunde fedtsyrer, man skal have nok af… Så der er faktisk ingen undskyldning for ikke at spise den her guacamole, hvis du står og mangler tilbehør. Jeg er normalt ikke tilhænger af rå løg, men når det kommer til rødløg, og når det blandes med limesaft og koriander, synes jeg egentlig ikke smagen hænger sådan ved en uge efter man har spist det. Set tilfører her bare lidt kant, eller hvad man skal kalde det.

  • 2 avocadoer – meget modne
  • En smule hakket rødløg, hvis man vil (kan snildt udelades)
  • 2 spsk hakkede friske korianderblade
  • En smule stødt eller hakket frisk chili
  • Salt
  • 1 spsk limesaft
  • 2 modne, lækre store tomater, hakket

 

Mos avocadoerne med en gaffel, tilsæt tomater, rødløg, koriander og rør rundt. Smag til med limesaft, salt og chili. Den skal spises frisklavet, kan holde sig i køleskabet en eftermiddag, men så bliver den også lidt slatten af at stå længere.

Velbekomme  🙂

-Cecilie

 

 

One thought on “Lækker, frisk guacamole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s