Ny stil – Sofie Børsting inspireret

Sofie Børsting er en virkelig dygtig kunstner, som jeg er meget inspireret af. Hendes værker er mønstre og dyr, som har magi over sig og virker sådan lidt mørkt og nordisk i stilen. Hun laver bl.a. nogle meget smukke tegninger, man kan få i plakatform. Jeg drømmer om en af disse, når jeg en dag får plads på væggen 🙂

1381298_10202002708927189_226246035_n1385625_10202002703247047_89053827_n

Jeg har for nylig investeret i nye tuscher, ikke noget fancy, bare tuscher i forskellige farver… Med dem er jeg blevet helt afhængig af at tegne de her Børsting inspirerede tegninger med mønster blandet inde i: Det er som om, at nye figurer hele tiden vokser ud af det, man lige har tegnet!

IMG_0186

Men man bliver godt nok perfektionistisk til nederste detalje, for det er bare lidt federe, nar hvert lille felt stå knivskarpt frem, og derfor er der altså ikke luft til at male uden for stregerne. Den er ikk så børnevenlig på den måde, men det går nok jo, jeg finder bare på noget andet, når jeg skal være billedkunstlærer for real 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s