Quesadillas med kidneybeans, grillet peber og cheddar

Nogen gange har man bare brug for totalt rar comfort food, noget der mætter og luner og smager virkelig godt af simple råvarer. Der er ikke så mange krydderier og forskellige grøntsager her, men der mangler bestemt ikke noget smagsmæssigt. Når man, som jeg læser til eksamen og det er blæsende vejr og man evt. lige skal komme sig over en forkølelse, så er det her hvad der redder dagen:

Til to personer eller én meget sulten

  • 175 g. reven cheddar
  • 4 tortilla pandekager
  • 1 dåse afdryppede, skyllede kidneybeans
  • En rød eller gul peber
  • Evt hjemmelavet guacamole  (Opsrift her )

Tænd ovnen på 180 grader, grill, og skyl og del peberen i to. Fjern kernerne og læg de to halve pebre med skindsiden opad. Sæt dem i ovnen 12-13 cm fra grill legemet og grill dem til skindet bliver mørkt. Tag dem ud, men lad ovnen være tændt. Læg pebrene i en fryse/kogepose og luk den til. Når de er afkølet er det nu nemt af tage dem ud af posen og flå skindet af dem. Det skal bare smides ud/i komposten. Skær peberfrugten i mindre tern (1-2 cm). Læg nu to tortilla pandekager på en bradepande. Fordel bønner, reven ost og pebertern over. Luk med de andre to pandekager og sæt dem i ovnen, igen 13 cm fra grillen, og lad dem grille til de bliver gyldne og osten smelter. Skær hver quesadilla i fire og server evt. med guacamole.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s