Stolt vikar

Se hvor dygtige børnene er, når de leger Matisse for en dag. Jeg var selv på Louisiana og se udstillingen med disse billeder for mange år siden, har I set den? Man får tit lyst til selv at kaste sig ud i kunsten efter en god kunstudstilling, føler jeg.

Det var en ret inspirerende billedkunstlektion, jeg skulle være vikar i; klippeklistre en masse papir i forskellige farver, lidt Matisse billeder på white boardet til inspiration, og så blev der ellers bare produceret løs. Jeg elsker at se, hvordan eleverne fordyber sig på en helt ny måde, når skolearbejdet pludselig skifter til kunstværksted.

-Cecilie

010e70b2debf30e3f7ec32ec81fd55cd31b8f1ada3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s