Feminint og stilrent

Jeg har et eller andet med grå, kobber, messing og marmor-kombinationen, så jeg har malet mine køkkenlåger, så de lever op til dette. Jeg synes, at grå er en undervurderet farve: Den kan så meget og har så meget dybde, hvis man vælger den rigtige nuance. Den, jeg har valgt har et nærmest rosa skær, og den gør mit køkken feminint på en måde, så man bibeholder det der lækre stilrene look, der er ret populært i køkkener.

Førhen var lågerne virkelig kedelige: Hvide med træhåndtag, det måtte der laves om på. Så igen frem med slibemaskinen, grunder, maling og malerulle. Jeg købte desuden nye håndtag, så stilen blev fuldendt.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s