Ret pæn solnedgang

Det skal lige siges, at følgende indlæg ikke er evidensbaseret, men alene mine egne erfaringer. Jeg er særligt sensitiv, og kender derfor en del tips og tricks til hvad der dur, når man er overstimuleret, og dette her fungerer godt for mig:

Jeg Elsker Solnedgange ! Jeg går en gang imellem en aftentur, det er en virkelig meditativ og mental sund måde at afslutte dagen på, og jeg er sikker på, at man også sover bedst, når man lige sørger for at få lidt luft inden sengetid. Der er noget særligt ved at gå en tur alene, evt. have musik i ørerne og sørge for at gå i et rart naturskønt sted. Ligegyldigt hvor travl og presset en dag, man har haft, kan det her få dig helt ned i gear. Er man ked af det, eller stresset i en periode, kan det få tankerne struktureret på ny, og man får boostet sin mentale energi.

Jeg føler mig helt zen agtig, kærlighed til verden, efter en rar aftentur, især, hvis jeg er heldig lige at fange en solnedgang som den på billedet.

Hvad dur for dig?

-Cecilie

Ps. Natur virker generelt godt på sindets helbred, og jeg er så heldig, at mit “hood” eller har noget særligt smukt at byde på:

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s