Kamera, overhead og plastic

 

Der kommer noget helt fantastisk ud af at mikse et kamera, overhead og diverse underlige rekvisitter. Projektet her er kreeret i samarbejde med billedkunstholdet. Det tog ca en dag, og var eksperimenterende, sjovt og grænseoverskridende: Én af de her opgaver, man bliver stillet, hvor man ikke rigtig ved, hvad det skal munde ud i, før man er godt i gang.

 

Opgaven bestod i tre dele:

  1. Gå sammen med et par venner og vælg en eller flere tilfældige rekvisitter, her plasticslange og flade plastic kegler. Tag en hel masse billeder med hvid baggrund, hvor du har iført dig rekvisitterne på forskellige måder. Udvælg otte til ti alt efter, hvor mange du har at vælge imellem.
  2. udskriv billederne på overhead papir.
  3. Opstil et scenarie af skamler, små borde, reoler og andet, der kan danne en silhuet-scene for de billeder, du smider op på væggen via overhead. Forsøg dig frem med forskellige billeder og se de sjove, underlige, flotte effekter. Prøv evt. at spejle billederne ved at bruge et ekstra spejl på overhead projektoren.
  4. Tag billederne af overhead fremstillingerne undervejs. Tag hellere for mange end for få, for man kan altid opdage noget iøjnefaldende spændende ved billederne, når man kigger på dem anden eller tredje gang.
  5. Udskriv og hæng op og vær stolt af dine fede billeder!

Held og lykke med det 🙂

-Cecilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s