Hjemmebar og drinks

Jeg har det her køkkenskab, som hænger vildt upraktisk og som jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle udnytte. Så fik jeg denne ide at fjerne skabslågerne, male kanten i en fancy farve og indsætte alskens drinksglas, shakere, lommelærker, sprut og sugerør, og pludselig havde jeg en hjemmebar, som har været til megen nytte gennem min tid her i lejligheden 🙂 Det er altså ret hyggeligt lige at blande sig en drink, om man har selskab eller om det bare er hedebølge og- eller cocktail hour, det smager jo godt det stads! For tiden er han lidt trist, min samling her, men de kan der jo hurtigt gøres noget ved.

Her er en lille lyn-opskrift til hver af mine favoritdrinks, hvor min hjemmebar har gjort sit job ret perfekt:

Aperol spritz (hvidvin, aperol, danskvand, citronskive, isterninger)

Sangria (rødvin, appelsiner og citroner i skiver, Grand marnier, isterninger, danskvand, sukker)

Gin/tonic, selvfølgelig med en agurkestav og citronskive

Min egen juledrink med kanelvodka, tranebærjuice og isterninger (hjerteformede)

Mojito (mynte, danskvand, rom (jeg bruger gerne den mørke, det synes jeg er lækrest) sukker, is, masser af is)

Velbekomme 🙂

-Cecilie

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s