De flotteste blomster!

Jeg fik besøg af min mor forleden, bare sådan tilfældigt, impulsivt om eftermiddagen, hun havde de her blomster med som tillykke med overståede eksaminer og nu sommerferie 🙂 Findes der noget bedre end den slags overraskelser? Jeg blev i hvert fald varm om hjertet, og de pynter godt op i min solbeskinnede stue.

Jeg synes egentlig vi skal være bedre til at give små gaver til dem vi holder af, bare fordi det er så hyggeligt både at give og få det, uden man havde anden grund end at man er glad for familie/venner/kæreste, ikke mange penge og sådan, det er jo tanken der tæller!

Jeg synes desuden det er vigtigt at huske at købe blomster til sig selv. Det er aldrig noget man skriver på huskesedlen af en eller anden grund, men man bliver altid glad for at have ofret den 20’er på de tulipaner eller lidt mere på roser 😉

Hvad er en god hverdagsoverraskelse og hverdagsforkælelse i følge dig?

-Cecilie

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s