Rose mirakler

Roser og rosenvand er både smukt og appetitligt, parfumeret på en helt naturlig måde. Du kan nemt tørre dine egne rosenblade. Du skal blot plukke en rose, brede bladene ud på en bakke og stille den i solen indtil de tørrer. Det kan godt tage et par timer, afhænger af temperaturen og hvor meget solen skinner 🙂 Når de er tørre, er det en god ide at lægge dem i en lufttæt beholder, så de holder aromaen. De er smukke at drysse over salater som de er, knuse dem og blande dem med persiske krydderier og de er især gode på appelsinsalat med granatæblekerner og lidt pinje- eller pistachienødder. De er også smukke på desserter og kager.

Rosenvand er billigt, koster omkring 25 kr og du kan bruge det til alt fra kager til dressinger til ansigtspleje. Det har den samme parfumerede, fine smag som rosenbladene, og det går rigtig godt med en smule i hjemmelavet hyldeblomstsaft!

Ansigtspleje med rosenvand:

Kom lidt rosenvand i håndfladen og gnub det ind i ansigtet (uden makeup på) ca et minut. Vask efter med en vaskeklud med lunkent vand, her må du gerne massere huden lidt i cirkler, så du eksfolierer. Der skal ikke andet til, og man får en ren og frisk hud 🙂

IMG_0395

-Cecilie

Advertisements

2 thoughts on “Rose mirakler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s