Ecoline og hvad jeg har brugt det til

Jeg har for nyligt været på Louisiana og se det ok nye Poul Gernes udstilling. Jeg synes det er meget inspirerende hvordan han bruger alle mulige hverdags materialer på forskellig vis og kreerer det flotteste kunst: Et rivejern i stor format + billeder af hullerne, så skyggerne træder smukt frem; flyvende lakridskonfekt i gigantisk format, lækre effekter med maling i så tykke lag, så man får lyst til at mærke den ujævne overflade…

Han har også lavet et anderledes selvportræt: En serie af billeder af ham selv, hvor der ses forskellige dele af ansigtet zoomet helt ind kun til skægstubbe og zoomet ud, så ansigtet fremgår i nærmest kartoffeltryk-agtig fremstilling – flere gange side om side.

Jeg har desuden fået fornøjelsen af at undervise fire timer i billedkunst som vikar, hvor eleverne malede med akvareller. Vikartimerne + Poul Gernes = Jeg fik helt vildt lyst til at købe akvarel og gi mig i kast med et projekt a’la Poul Gernes selvportræt. Så jeg cyklede ud og købte Ecoline:

Produktet blev en rose fordelt på seks små billeder. Hvert billede forestiller hhv. en rose og en rosestilk zoomet helt ind og gradvist mere tydelige rosefremstillinger.

Jeg har malet billederne med Ecoline, som er flydende akvarel. Det kan lave nogle smukke effekter lige fra det flydende, slørede, gennemsigtige akvarel look, til nærmest tusch lignende skarphed og styrke.

Du kan nemt lave den her slags billed serie med et hvilket som helst motiv selvfølgelig, og jeg kan varmt anbefale udstillingen 🙂

God fornøjelse

-Cecilie

2 thoughts on “Ecoline og hvad jeg har brugt det til

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s