peanut-chokolade kugler eller barer

Jeg har en (måske lidt dårlig) vane med at snacke om aftenen inden jeg går i seng. Frugt, chokolade osv… Samtidig er chokolade og peanuts et match made in heaven, og med denne opskrift sikrer man sig denne blanding og optimal aftensnack. Sundt er det måske ikke ligefrem, men det fucker ikke så slemt med blodsukkeret, som et stykke kage ellers ville gøre.

Til 12-18 kugler skal du bruge

  • To store spsk peanutbutter
  • En halv pose groft hakkede peanuts
  • En halv til hel plade hakket mørk chokolade (jeg kan godt lide den bitre med 85%)
  • Ca to håndfulde grove havregryn

 

Start med at komme peanutbutter og peanuts og havregryn på en pande med en sjat vand. varm det til peanutbutteret er smeltet og nemmere kan røres sammen med det andet. Tilsæt chokolade og sluk for varmen. Lad chokoladen smelte sammen med peanutmassen og hæld blandingen i en beholder, som sættes på køl. Når det er kølet en smule ned skal du forme kugler eller barer af det og smide det på køl til alt stivner sammen. Server og nyd!

-Cecilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s