Guirlande – ikke kun til jul

Jeg har lavet en farverig fin guirlande, som kan pifte enhver tom væg op. Kender I det, at man har været væk fra sin lejlighed en uges tid, og når man kommer hjem virker lejligheden lidt for tom interiør-mæssigt? Sådan havde jeg det her efter en uge med hundepasning i Hellerup, og så er det jo genialt, at man er typen der gemmer det gamle gavepapir. Jeg tog noget pænt papir (bl.a. silkepapir), en saks, en hvid snor, synål og et par perler. Mere behøves man ikke før ens væg får lidt liv igen 🙂

Fremgangsmåde:

Klip papiret i aflange stykker (omkring 10 gange 20 cm), klip hvert stykke i strimler, på den aflange led, ca otte cm op i papiret, så der stadig er to cm til at holde sammen på stykket. Dernæst ruller du det sammen, så du får en kvast ud af hvert stykke papir.

Bind et stykke tråd omkring kvasten i toppen, hvis den ikke er super holdbar.

Når du har lavet alle kvasterne, tråder du synålen med et langt stykke tråd, som du syr igennem kvasterne med (som en perlekæde). Til sidst binder du en perle i hver ende af tråden, finder ud af, hvor du vil hænge den op henne, og så hænger du den op med tape eller de der til at sætte ledninger fast til væggen med.

God fornøjelse 🙂

-Cecilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s