Sommerferietip – hundepasser

Hvis du, ligesom jeg, ikke har den store rejselyst om sommeren, har jeg den perfekte ferie-ide: Pas en hund 🙂 Jeg har haft fornøjelsen af at være babysitter for to søde hunde, jeg nu knuselsker.

Den ene er min mors labrador, Irma, som jeg passede i Hellerup, den anden en meget kær cocker spaniel, Albert, også fra familien. Det har været en uge hos hver hund, hver med sin charme, og jeg passede dem hjemme hos dem selv. Det er jo ikke kun rart for mig, for hunde vil vel også helst være hjemme fremfor internat.

Jeg har nydt hver uge utroligt meget: Selvom det i princippet er et job, man har en opgave og får noget i løn (bonus!) er det ren afslapning. Det er desuden meget mindful og zen at gå dejlige ture med et kært væsen, samt af klappe og lege med hunde (tror vistnok, det er videnskabeligt bevist det der med at ae en hund = stressfri).

Jeg synes det er et rart afbræk til hverdagen at være hundeejer for en uge, bo et andet sted, have det hele for sig selv – og “desværre” ikke kan tage vagter på sit sædvanlige arbejde.

Altså jeg har jo ikkebare tusset rundt og lavet ingenting: Jeg har haft en masse gæster den ene uge, og den anden (er nu), hvor det er så stegende hedt, at man bare skal nyde, man har en dejlig stor have at falde ned i gear i. Optimal sommerferie egentligt: Hindbær, solskin, afstress, hvidvin, venner, hunde, så behøver man vist ikke mere. Jeg kan varmt anbefale det, hvis du mangler planer i sommeren, eller næste sommerferie. Rejsen tager man i efterårsferien, ikk? 🙂

foto 2

Sov sammen med Irma, hun fyldte hele min seng, det skal man vel bare nyde 🙂

foto 5

Albert snorker, man kan høre ham lige gyldigt om vi ligger på samme etage eller forskellige, så vi sov selvfølgelig i samme værelse, så tager jeg bare en morfar.

foto 3

Det er luksus at have så mange lækre bær i haven!

foto 1

Spiste selvfølgelig sushi i Hellerup

På nuværende tidspunkt er jeg så klar til skolestart, helt opladt. Hvad har I lavet i ferien?

God sommer 🙂

-Cecilie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s