Lav din egen kogebog

Jeg har det med at gemme blade, som der er gode opskrifter i, men efter 3 års indsamling og ophobning af blade, bliver det efterhånden en kæmpe stak Fit living(s), Boligliv osv… Ud over, at de fylder, glemmer man at bruge opskrifterne,  for de er ikke sådan lige tilgængelige for ens blik, når man skal finde ud af, hvad man vil kokkerere. I min post-semester/vend dig til at holde fri, overgang, gik jeg oprydnings amok, og nu har jeg hevet de lækreste opskrifter ud og smidt resten af bladene til papiraffald.

Jeg har desuden købt en bog, man kan skrive opskrifter i og brugt den på min egen måde: De opskrifter, jeg havde klippet/revet ud af blade, er nu sorteret i tema og klistret i kogebogen collage-agtigt.

IMG_0500

Bogen, jeg har købt til mine collager

Her er udkast af produktet:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s