Marokkansk ret med perlebyg og and

Jeg arbejder virkelig meget for tiden, næsten hver dag 8-18 og har sjældent tid til at lave mad. Når jeg endelig har en fridag, laver jeg rigtig meget mad, dels fordi jeg har lyst, dels fordi jeg så har noget at spise de dage, jeg ikke rigtig når madlavningen (dette kaldes food-prep med et lidt fancy begreb). I søndags hvor jeg havde en food-prep kørende, lavede jeg denne lækre ret, som er sund comfort food med enten kylling eller and.

Til to meget sultne personer skal du bruge:

  • 2 Andelår
  • 150 g Perlebyg
  • Et bundt frisk persille
  • Et halvt glas oliven uden sten
  • 2 rød eller gul peber
  • En dåse kikærter eller samme mængde af de tørrede, udblødte, kogte.

Fremgangsmåde:

Kog perlebyg og steg andelår. Vend perlebyg med oliven og kikærter. Skær pebrene i halve eller kvarte og læg dem nederst i et ildfast fad. Hæld perlebyggen over og læg andelårene øverst. Bag retten i ovnen ved 180 grader ca 20 minutter, til du føler det er færdigt. Drys med hakket persille og server med et glas rødvin 🙂

Velbekomme

-Cecilie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s