En gammel klassiker

Nogle af jer kender sikkert godt det her trick, men jeg synes det er så fint og en smule old school, og en klassiker, som fortjener en plads på bloggen her. I kender sikkert alle sammen det med, at man har et par gamle slidte jeans, det par bukser, som netop er blevet så slidt fordi det er favoritterne, som I har gået med næsten hver dag, som I bare ikke kan nænne at smide ud. Så pimper man dem lige lidt op ved at lave en nederdel, og så har man et nyt stykke tøj. Helt gratis nyt tøj, og man har på en måde stadig yndlings jeans’ne.

Fremgangsmåden er til en helt almindelig neutral, lårkort cowboynederdel. Du kan selvfølgelig pynte den med blonder og knapper og alt muligt andet fint, og længden og vidden kan også fint justeres efter behov.

Du gør sådan her:

  1. klip benene af, så der bliver et par shorts. Bevar hellere for meget end for lidt, da længden altid kan justeres kortere, men ikke længere.
  2. Klip, helt tæt ved slidsen, op langs benene, så “bunden” eller hvad man kalder det, klippes op. Nu har du en nederdel.
  3. Nederdelen skal nu formes, så du klipper en trekant ud af de afklippede stofrester. Den hæfter du på forsiden mellem benene med et par sikkerhedsnåle.

img_0593

  1. på bagsiden skal der klippes en smule stof af på begge sider af slidsen. Prøv dig frem til du synes den bliver pæn og lige i stoffet. man kan evt. få en hjælper til at gøre det, mens man har nederdelen på 🙂
  2. Når nederdelen er hæftet sammen, justeres længden. Så skal nederdelen syes sammen i kanterne, så det holder og er pænt, og så er den færdig!

img_0597

img_0595

God fornøjelse 🙂

-Cecilie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s