Nyt gå-i-byen-sted

Jeg har først nu fået overskuddet tilbage efter fredagens bytur/girls’ night out, derfor det sene blogindlæg. Men planlægger du en tur i byen i weekenden kan du lige nå at tage ham her med i overvejelserne: 

Mine veninder og jeg har det med at falde i de samme steder, når vi går i byen, ofte ender vi på Gothersgade et sted, eller i hvert fald indre by omkring Strøget… I et forsøg på at flotte os og ændre rutine gav vi (heldigvis) Nørrebro en chance og tog på Sigurds Bar.

Mega skønt sted, der spilles en blanding af retro pop og 70’er disco musik, er proppet med festglade mennesker i målgruppen 20-29 årige, billige drinks, gratis garderobe 🙂 Hvis ideen om en god bytur involverer at danse til den lyse morgen (til lyden af Stevie Wonder, Michael Jackson, Christina Aguilera, Justin Timberlake og Chic) med en drink i hånden, som du ca spilder det meste af på gulv og tøj, så er Sigurds Bar et sikkert sted at tage hen 🙂

Jeg og veninderne har i hvert fald tænkt os at tage derhen igen!

-Cecilie

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s