Cremet, mild, syrlig, semisund tunsalat

Jeg havde en veninde til frokost i går og skulle lave noget frokost lidt ud over de sædvanlige rugbrødsmadder og fik lyst til at trylle en luksus version af tunsalat frem. Da jeg skulle finde en opskrift på tunsalat  var det næsten umuligt at opstøve en opskrift, som ikke var sådan yoghurt-helse tør eller med en masse rå løg (det er ikke lige min favorit må jeg indrømme) sååå jeg lavede min egen opskrift, som blev blog-godkendt af min søde veninde. Opskriften kommer her:

Du skal bruge:

  • En dåse tun i olie (bæredygtig self)
  • To spsk mayo
  • To spsk hytteost
  • En tsk dijonsennep
  • En ordentlig bunke rucola, skyllet og groft hakket
  • En god portion basilikum, også skyllet groft hakket
  • En avocado, du lige moser
  • Saft fra halv citron.

Bland alt med ske/gaffel i en skål, rist rugbrød og fyr tunsalat på brødet. Server og gør dine gæster glade 🙂

-Cecilie

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s