Skriften på væggen a’la Faircrave

En ”Skriften på væggen” dekoration, men af den lidt hyggeligere slags. Jeg synes det er så fint med små statements rundt omkring i en lejlighed. Det gør indretningen så personlig som den overhovedet kan blive, men det er klart at de må komme i forskellige forklædninger, hvis det skal være rigtig personligt.

Min måde at inddrage statements i min indretning er magneter, tavlelak og det seneste nye: ståltråds-skråskrift på en væg. Hvis du har et motto, en tænkemåde, som er vigtig for dig, eller andre personlige statements, så er der god grund til at bringe dem frem i din bolig. Jeg har sådan nogen lidt drømmende romantiske, livsbekræftende sætninger, jeg bliver glad af at se på derhjemme.

Den seneste her er lavet i kraftigt ståltråd, bøjet med hænder og en lille pincet til hjælp, og siger ”somewhere over the rainbow” med en lidt fin, nede på jorden agtig skråskrift. Den er hængt over min seng med et par små søm og det virker egentlig ret godt der, for det er jo der man drømmer mest 🙂

Det eneste du skal bruge er en ide til hvad du vil skrive, 3-4 stykker kraftigt ståltråd fra din blomsterhandler, pincet og superlim til at lime sætningen sammen (fordi de stykker ståltr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s