Hvidt chokoladebrud med kakao og rosiner

Jeg er normalt ikke så vild med hvid chokolade, da jeg synes det er lidt kedeligt og fedt i smagen. Men med modspil fra rå kakaopulver og rosiner, samt lidt sprøde solsikkekerner, bliver det forvandlet til en såkaldt himmerigsmundfuld 😉

Så her er et chokoladebrud med netop de ingredienser.

Du skal bruge:

  • Hvid chokolade efter ønsket mængde (jeg har brugt 50 g)
  • Rå kakaopulver efter ønske
  • En håndfuld rosiner (ikke sultanas)
  • Neutrale solsikkekerner efter ønske

Fremgangsmåde:

Start med at smelte 2/3 af den hvide chokolade over vandbad eller svag varme i en gryde. Bland resten af den hakkede chokolade i, og lad det smelte med varmen af den smeltede chokolade. Bred det ud på et stykke bagepapir i ca 0,5 cm tykkelse. Brug en ske eller spatel. drys kerner og rosiner over, tryk evt rosinerne ned i chokoladen forsigtigt. Drys kakao over til sidst. Når chokoladen er størknet kan det brækkes i mundrette stykker. Opbevar det i et glas eller æske med låg. Det er en fin værtindegave eller du kan nyde den selv 🙂

-Cecilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s