Et potentielt nytårsforsæt

Hej alle I søde læsere, godt nytår! Her på faldrebet til det nye år vil jeg lige fortælle jer om en øjenåbner og et, heraf inspireret, nytårsforsæt: Kender I det der med, at man altid lader sig påvirke af medierne, om man vil det eller ej? Jeg har været meget påvirket af medierne tidligere, indtil bloggen her startede. For nu handler det jo om, at jeg skal finde på noget nyt, I ikke har hørt hundrede gange før… Nå men, den der tendens til at indrette sit hjem efter boligmagasiner, at prøve den nye bedste kur fra Livsstilsmagasinerne og at bruge tonsvis af penge i Torvehallerne, for vi har hørt, at det er det lækreste og hippeste sted at handle. Kender I det? Kan I nikke ja til at I også lever efter mediernes “livsstilsregler” så skulle I måske prøve et nytårsforsæt som er simpelt og går ud på det her: Lad vær med at følge magasinerne som var de en lovsamling. Prøv måske i stedet, bare en gang imellem, at gøre det modsatte af, hvad der står på i de magasiner og de hjemmesider som prædiker livsstil. (Følg jeres fornuft selvfølgelig, der er forskel på sundhedsstyrelsen og Woman). Jeg ved godt at det egentligt er super ambivalent, nu hvor det her også er en hjemmeside – mest om livsstil… Men se det som en undtagelse 🙂 Jeg tror I vil få et ret sjovt år ud at at gøre som der står, man ikke skal.

Jeg har lavet en lille senmoderne frihedsgudinde, som står for frihed til at handle efter egen lyst og skabe sin egen livsstil:

img_0817

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s