“Krydderboller” – Mere nul-madspild

For lidt tid siden bragte jeg et indlæg med tips til, hvordan man undgår at smide løg og hvidvin ud, når man har lavet risotto. Her er et bud på, hvordan man bruger HELE krydderurten, dvs også stilkene (for dem er der meget smag i). For ud over at fryse krydderurter ned, så de ikke visner, kan man også med fordel bruge de kedelige krydderurterester som smagsgiver i hjemmebag 🙂 En slags krydderboller kan man vel kalde det… Så da jeg bagte boller forleden dag, klippede jeg resterne af basilikum og persille ned i dejen. Det er mega lækkert til madbrød og sandwiches. Skal du spise brødet med nutella er det måske ikke lige de krydderurter der skal i. (Rosmarin fx går godt til søde såvel som salte måltider).

-Cecilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s