Salat med laks, melon, avocado, chili og mynte

Kender I det der med, at man har en masse ingredienser man bare elsker, og så når man kan kombinere dem alle i en salat, så er lykken gjort 🙂 Honningmelon går rigtig godt med chili og mynte. Prøv det også i en frugtsalat med ananas! Denne salat er utrolig nem og hurtig, og udgør det for et mindre forårsfestmåltid, her kommer opskriften (hvor der er nok til 5, hvis man spiser brød til.

20170325_173651

Ingredienser:

 • 2 avocadoer
 • Et par blade frisk grønkål, hakket fint
 • En rød chili
 • En halv honningmelon
 • 100 g. røget laks
 • 3 dl edamamebønner
 • En squash
 • To revne gulerødder
 • Mynteblade
 • Radiser, hvis man er til den slags

Dressing:

 • Olivenolie
 • Citronsaft

Servering:

 • Cashewnødder med chili og hvidløg
 • Groft brød

Fremgangsmåde:

Skær squash i tynde skiver, og riv gulerødderne. Steg det mørt på en pande ved svag varme, evt med lidt olivenolie. Smid også edamamebønnerne op på panden og steg dem til de ikke er frosne længere. Hæld grønkålen i en skål. Skær laksen i mindre tern og skrab avocado ud af skallen med en ske. Skær melonen ud i mindre tern og hæld dem i skålen sammen med de øvrige færdigtilberedte ingredienser. Skær radiser i halve eller kvarte og skær chilien i tynde skiver. Bland det op i skålen og hæld olivenolie og citronsaft, salt og peber over. Smid et par hele friske mynteblade over og server med groft  brød og chili-cashews. Server og nyd 🙂

-Cecilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s