Chokolader med hindbærtrøffel

Kombinationen af mørk chokolade og hindbær er helt perfekt, og endnu bedre når det er sød, cremet hindbærtrøffel i ret mørk bitter chokolade. Her er en opskrift på de små lækre mundfulde:

Ingredienser:

  • 70 g frosne hindbær
  • 1 spsk smør
  • 2 spsk Mælk
  • en halv plade hvid chokolade
  • en masse mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde:

Giv hindbær og mælk et opkog. Si det over i en skål med hvid chokolade og smør, og vend forsigtigt rundt så alting smelter sammen. Sæt det på køl til trøffelmassen sætter sig.

Smelt 2 tredjedele mørk chokolade og kom det over en tredjedel hakket mørk chokolade i en skål, der tåler varme. Hæld flydende chokolade over chokoladeformen, så alle huler fyldes helt op. Vend bunden i vejret på forme, så overskydende chokolade løber af. Sørg for at have en skål eller et stykke bagepapir under, så chokoladen kan løbe ned på noget.

Sæt chokoladen på køl. Når det er størknet kan fyldet kommes i. sørg for at der er en milimeter op til kanten, så bunden kan være der. Når du skal have bund på chokoladerne skal du igen smelte chokoladen og hælde over de fyldte chokolader, ligesom første gang. Brug evt en kniv eller dejskraber til at glatte ud med og skrabe overskydende chokolade af.

Lad det størkne, tryk forsigtigt chokoladerne ud af formen og pak ned i en lufttæt beholder. Det skal kun på køl, hvis det ellers er meget varmt omkring dem.

 23313343_10214415773846054_1096097141_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s