Lidt om mig

Her er lidt til jer, der vil vide hvem det er der blogger på Faircrave

Jeg hedder Cecilie, er 25 år og lærerstuderende, der ud over er jeg lærervikar. Jeg bor alene, elsker at være alene, det passer mig virkelig godt, når jeg til dagligt har ret meget om ørerne.

Som lærerstuderende har jeg billedkunst, som linjefag, og æstetik betyder meget for mig, da det er de smukke ting omkring os, der skaber rammerne for vores hverdag.

Jeg mener, at livet er for kort til slankekure. Til gengæld er jeg det, man kalder kognitar, spiser alt det, der ikke har intelligensen til at føle, når det er dommedag. Derfor er opskrifterne på bloggen med fisk, fjerkræ og grønt.

Mit livssyn er, at man bør gøre hvad man vil, så længe det er etisk, og så skal man passe på miljøet og genbruge så godt som muligt. Jeg synes det er trist, så meget vi forbruger, smider ud og forurener.

Det behøver ikke være dyrt eller besværligt, og her er ideer til, hvordan man er livsnyder og miljøvenlig på samme tid.

Håber du vil læse med og blive inspireret til at skabe endnu mere lækkerhed i din egen hverdag.

-Cecilie

Advertisements